Evlatsevgisi2 Sehnur ay bende merak ettim şimdi soralaim dur😅😅🤭 @Selcansahin33 Doğum yaptın mı cnm işe yaradı mı bilgilerin bizi bilgilendirir misin
Sehnur Evlatsevgisi2 profiline baktım da yapmış ama sezeryan olmuş bizim hurma işi suya yattı yani 😞 şuan hayallerim yıkıldı doktorun bana suni sancı dedi etrafımda herkes suni sancı olma dayanamazsın diyor sezeryan istemiyorum kendi sancım da gelmiyor ya
Evlatsevgisi2 Sehnur ayy hikayesini okudum Allah’ım ise yaramamis 🙄 ya napicaz bacım nasıl gelicek bizimkiler🤭😅
eliffkrts Sehnur oyy okudum da şimdi zor bir doğum olmuş 😔 allahtan ümit kesilmez diyelim sen yine yap iç belki işe yarar, ben denicem 😕
Maman-M-E Sehnur ah daha dün gece aklıma geldi nasıl bi tarifti diye. Şurda duraym inş hatırlayan bilen olur
Sehnur Maman-M-E ekinin annesinin paylaştığı tarif de paylaşan bayan sezeryan olmuş heralde işe yaramadı
Maman-M-E Sehnur ya Almanyadan bi kadın da hemşirenin tavsiyesiyle tampon pede karanfil yağı damlatıp vajinasına yerleştirdiğini ertesi güne de doğum başladığını söylemişti
Sehnur Evlatsevgisi2 ay hiç bilmiyorum bende ya son haftalar korkmam ben diyordum büyük konuşmuşum korkmaya başladım 🙄
Leylaakcay @Evlatsevgisi2 Sanki bunu bende okumuştum diye hatırlıyorum. Acaba başka birisi deneyip Sonuç alan varmı 😍😌
Sehnur eliffkrts yapcam yapcam hatta yapayım kalkıp da arkadaşım gelcek belki o geldi diye doğururum 😂