Sybabyss Progesteron kullanıyorum hafif kanama alanım oldugu icin. Ama dışarı gelen kanamam degil sadece kanama alanım var yeni kullanmaya basladım ilacı fitil olarak ve mide bulantımla göğüs hassasiyetim kesildi bu durumu yasayan varmı
Fulyaaa1 Sybabyss doktorum kesilmesini iyi bulmuyorum demişti bizde bir gün kesildiğini hissettik hemen gittik doktora ama çok şükür bi sorun yoktu doktorum bulantılarımın erken bittiğini söylemişti telaş yapmayın belki sizin ki de erken bitti :)
marbling10 Sybabyss ne kadar süredir keSildi? Bazen günlük azalma ya da kesilme yaşanıyor ama sonra kesilmediğini anlıyorsun😬
Miniklimonum Sybabyss canın çok endişe ettiğin durumlarda ilk yapman gereken bin doktora git bence herkes farklı yaşamıştır bunu herkesin bünyesi farklı bende hiç his olmadı mesela hiç bi gram kusma bulantı olmadı hissiz geçiriyorum 😀
Melek34578890 Göğüs hassasiyetim benimde cok sürmeden bitti mide bulantım suan sürüyor 14.haftadayım ama bu kişiden kişiye değişir doktorunuza danısın ama yinede.
Sybabyss Miniklimonum dün duydum kalbını doktor saglıklı dedi dün basladım ilaca sanki bugün kesildi belirtiler
Zeyno1934 Progestan bende kullandım hemde 200 lük olandan fitil olarak da kullanılabilir ağızdan da alınıyor ben ağızdan almıştım doktorum fitil olarak kullanırsan mide bulantını da hafifletir demişti o yüzden bı sıkıntı olmaz
Miniklimonum Sybabyss bişe olmaz canım herkeste 12 hafta olmuyor kiminde ilk zamanlar kiminde doğurana kadar kiminde hiç olmuyor kiminde 4.aya girdiği an geçiyor herkesin farklı korkma eger farklı bir durum hissedersen vücudunda ara git doktoruna bir baksın hemen
mercanmeb Benim 13 14 den sonra tüm belirtilerim kesilmişti. 20.haftaya kadar (hareketlerini hissedesiye kadar) öldüm öldüm dirildim
Zeyno1934 Sybabyss Hmm senin yine kanama alanın oluşmuş keşke benimde öyle olsaydı o kanı bacaklarımda gördüğüm an dünyam başıma yıkıldı sanki Allah’ım kimseye göstermesin bu durumu
Aytmel Doktorum bana şunu söylemişti sabah aç karnına git buzdolabını kokla, tiksiniyorsan bir şey yoktur. Ben de işe yaradı. 9 dan sonra benim de kesilmişti bulantılar.