Alka Ylzz00 Hala hiçbişey yapmadım canım. Muzlu rulo pasta çekti canım. On yapcam. Onu yerim artık oturup. 😂 Yeter ya her gün yemek mi yapılır. 😂
busra1997alpaslan2021 Ylzz00 dolma biber tarhana çorbası salata ayran ama dışarıdayım eşimle geziyoruz evde yemek yiyelim diyoruz ama hava güzel gidip kim yemek yapcak yemek yapmama derdinden dun k.v. gittik 😀
Esrakly Alka of gerçekten her gün yemek mi yapılır ya 😂 liste verseler yaparım ama ne yapcam diye düşünmek işkence ☺️
MommyTeacherandHappy Ylzz00 tarhana çorbası şiş köfte 😅 pattis ve patlıcanı kızartıp köfteyle şişe dizip fırınladık mı tamam..
Ceydamehtap Bizim Antep’te nefseler için kuymak tatlısı vardır canm onu çekti . Yemek de dolma ekşili acılı
ftmnr_drgt Ylzz00 dünden fırında makarnam ve oturtma kalmıştı tabiki patlıcan patates oturmayı bitirdim minik hanım acikinca🌸 yanına patates tavuk aticam fırına poşette , salata ayran turşu 🌸
ggkca Ylzz00 çorba vardı onu ısıtır yerim, bu hafta eşim vardiyadan dolayı gece 11 buçuk da eve geldiği için hiç yemek yapasım yok 🤷🏻♀️
ecemnas88 Zeytinyağlı fasulye yanına da bir pilav yaparım çok severdim yemek yapmayı artık yapasım hiç gelmiyor valla 😂😂
Merveii Maskemi takip et kavuracagim eşime. Ben yemiyorum diye o da mahrum kalmasin 😁 yanına da pilavla mısır çorbası yapcam.