BrsnAy27 ben oraya doktorum için gitmiştim sibel hanımdı zaten oda medicana ataşehire geçmiş şimdi oraya gidiyorum ben orda normal doğum yaptım inan beni doğumhaneden odaya almadılar sabah 9 da indim akşam 6 da odama çıktım oysaki son anlara doğru doğumhaneye indiriyolar genelde orda hep doğumhanedeydim ebeler ilgisizdi düşün ıkınma geliyo dememize rağmen en son doktoru aradılar zaten doktora kızdı ebeye nie aradığımda bakıp söylemiyosun die birde yeni doğum yapmış anne olarak gelip nasıl emzirmem gerektiğini felan göstermeleri gerekirdi kimse gelmedi ertesi gün çıkıcam mesela akşamı oldu hala ses yok biz kendimiz gittik çıkışımız ne zaman olcak hala bekliyoruz felan dedim iki üç kez de odadan aradık öyle çıkardılar mesela bide doğumhane dış kapıya çok yakın benim yakınlarım benim bağırışlarımdan çok korkmuşlardı yani sesler net dışarı kadar gidiyomuş ebeler zaten unutamadığım hala doktora diyorduki ilk doğumu bekletiriz biz sen sezeryana git diodu ben artık 10 cm olmuş ıkınıyorum düşün doktor bile kızmıştı ya asla o hastaneye gitmicektim doktorum iyidi ama allahtan gitmiş o hastaneden birde bebek yıkama odasındada cam yokmuş izlenemiyor yakınların göremiyo bebeği bizimkilerin çok tuhafına gitmişti o her hastanede cam olur ardından yıkamasını giyinmesini görülür normalde orda öyle bişede yok