Ygzalp_16 Hsrt1 Ya bende 27 haftalık oldum artık daha fazla hissetmem lazım bebek hareketlerini ama çok az hissediyorum kımıldama şeklinde bazen 1 2 minik tekme bu kadar neden acaba ya
deno1 Ygzalp_16 bende öyleyim fazla hisstmem gerekirken hala aynı devam daha yüzünü bile göremedim göstermiyor 🤷♀️
Hsrt1 Ygzalp_16 benimde aynen boyle. Bu hafta 2 kere gittim. Bebegim hareket etmiyor diye. Doktoe yeri daralmaya basladi o yuzden diyor ama ben ikna olamiyorum. Sonucta bu haftalarda 2 saatte 10 hareket saymamiz gerekiyormus. Ama ben bebegimin gunluk 10 hareketini hissetmiyorumki.
Ygzalp_16 Hsrt1 sen kaç haftaliksin ben hareket etmiyor diye hiç gitmedim dr bi kımıldama duyunca vazgeçiyorum…ama yeri daralıyorsa daha çok hissetmemiz lazım bence ya dimi yer kalmayınca iyice tekme atmasi lazım
deno1 Hsrt1 26 hafta canım benim muaynelerde hiçbir şekilde hareket etmiyor hep dönmüş şekilde duruyor hani birkez olsun yüzünü görmedim artık ona yoruyorum yani en son ayrintiladaki doktorum cok tembel bir bebek seni bekliyor dedi kafaya takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum da napim
Hsrt1 deno1 benimde cogu zaman uyuyor ama yuzunu bi kere gosterdi sonra bir daha goremedim. Bende hareketlerini hissedememeyi cok kafaya takiyorum bu hafta.
Hsrt1 Ygzalp_16 27+3. Evet ama yer daraldigi icin sert tekmeler atamiyormus. Zaman gectikce daha cok azalacak diyor.
Ygzalp_16 Hsrt1 aynınız bende 27.3 um bugün gelişimi iyi mi peki seninkinin benim kilosu gelişimi iyi gidiyor sakın bir bebek olacak belkide tek tesellim bu kız bu arada benim ki…ya benim ilk oğlum engelli de hastalığı bulunamadı o çok hareket etmezdi karnimda buda hareket etmeyince korkuyorum
Hsrt1 Ygzalp_16 benimde oglum olacak deme oyle ya korktum. Benim oglumda biraz tembel iste 😭 gelisimi iyi herhangi problem yok dedi doktor.
asil58 Aysezey insallahh kolay olur ya sezeryanda olsa normalde olsa insallah agrimiz sancimiz cok olmaz :)
asil58 Hsrt1 ayy aminn kocaman aminnnn :) ya benm günü gününü tutmuyo ki ruh halimizden midir nedir artik
Bebikonun_annesi asil58 canım tansiyonum benimde bazen 11 e 7 çıkıyor, 9- 6 çıktığı zamanlar oluyordu önceden,i 16. 20. Haftalarımda. 11 e 7 normal değil mi Tansiyonumuz
asil58 Bebikonun_annesi gayet normal sirf bunun icin doktora gittim doktor gayet guzel tansiyonun stres yapma dedi
Bebikonun_annesi 29+6 yım, uykusuzluk başladı geceleri, mide yanması, bel ağrıları da eşlik ediyor. Solumdan sağıma dönerken uyanıyorum uykum kaçıyor sonrasında. Onun haricinde yıkılmadım ayaktayım 😄
asil58 Bebikonun_annesi ahahah super yaa yikilmadim ayaktayim :)) kullanilirim arrik bunu :)) agrilarin basladigi doneme girdik sanirim
annesi_ asil58 su bile içsem şişiyorum heralde sona yaklaştığım için yemek yemek bile zorluyo beni mideme baskı yapıyo heralde iyice küçüldü midem sanki enazından bebeğin kilo alıcağı şeyleri yemeye çalışıyorum son 48 günüm kaldı çok zormuş sona doğru Allah yardımcımız olsun
asil58 annesi_ az kalmis masallahhh cok guzell :)) bende gunluk havuc brokoli elma pilav yersem bulgur sebze agirlikli beslenmeye calisiyrm aradada kemik kaynatip iciyorum