Kyksz Slm kızlar oğlumuz olucak içimize sinen bir isim bulamadık henüz fikir önerilerine açığız yardımcı olurmusunuz ❓
Asella Yaa bende 34.haftadayım doguracagım ama hala bir isim bulamadık daha dogrusu bulduk ama emin degilim🤭🙈 Mehmet Alp koymak istedik ama alp kısmında cok kararsızım başka ne olur ki kısa bir isim 🤔
Kyksz ZnurT çok teşekkür ederim 🥰 barlas çok beğendim doruk ta benim hoşuma gidiyordu ama eşim istemedi 😌
Gamzeee__ Oğlumuz olacak bizimde insaAllah ismi ❤️UMUTCAN❤️ Fikir olarak Yağız,Mert,Göktuğ,Poyraz eleme yapa yapa UMUTCAN’A karar kıldık ❤️
Mrv1007 Gamzeee__ oğlum olsa ben Umut Deniz koyacaktım, Umut ennn sevdiğim isim içim açılıyor duyunca 😍 Adıyla yaşası , hayatı boyunca umut ettiği her şey gerçekleşsin inşallah minnoşun 🌺
Gamzeee__ Mrv1007 Amin insaAllah Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻çok ama çok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin insaAllah güzel dilekleriniz icin tekrar teşekkür ediyorum 🥰🥰kalbi güzel insan sağlıkla kal ☺️
Beyza00_ Kyksz Batur Alp çok hoşuma gidiyor erkek olursa İnşallah düşünüyorum ama dedesinin ismini koycaz Mehmet Batur olacak o yüzden erkek olursa tabi 🌼 Batur Alp güzel bence
GizeemmmEceemm Kyksz Benimde oğlum olucak adı çok önceden hazırdiii 🙈 Berkalp Kuzey. Biz çok seviyoruz adını inşallah büyüdüğünde oda sever 🤭 sizede fikir olsun istedim 🤗
Kyksz GizeemmmEceemm teşekkür ederiz çok güzel isim önerisi oldu bizede sağlıkla büyütün inşallah miniğinizi 🥰
EzgiBuse Benim oğlumun adı Ahmet Aras şimdide ikiz erkeklere hamileyim onlarıda Tuna ve Ege olarak düşünüyoruz 🙏🥰