Anakralice osg ben sorduğumda en yararlı şeyin bile fazlası zarar az miktarda herseyden ye iç dedi kahve günde bir fincan içebilirsiniz dedi fakat kafein oranı yüksek ağır kahveleri önermiyorum dedi
Saremelek osg türk kahvesini içebilirsin dedi domtorum ben su yerine sütle yapıyorum daha güzel oluyo
Yonca88 osg günde 2 fincan kahve ve soda içmemi istedi. Çalıştığım için seni rahatlatır kendine gelirsin demişti. İçmediğim zaman uyuz gibi oluyorum zaten. 😂
EceAydn osg bana çay tüketme hiç dedi kahve bir bardak olur dedi. Buzlu kahve çeşitlerinden kullanıyorum hakkımı 😁 Hergün içiyorum nerdeyse 😁
osg ikramuratyanik ben çok yeniyim sormayı unuttum doktoruma o yüzden destek istedim ama çevremdeki arkadaşlarıma yasak 😒 teşekkür ederim cevapladığınız için
ikramuratyanik osg hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah canim, aslinda bu sadece kahve demek degil kafein içeren iceceklerin azaltilmasi gerekir aklinda bulunsun
osg ikramuratyanik doğru söylüyorsun sağlıklı beslenmek şart her anlamda , amin inşallahhhh hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🙏
Caglaaa Benım doktorum çay içiyorsan kahveyi 2 3 günde bir tane iç dedi, kahve içeceksen çayı bırak dedi
Secilk Pinkmom sakıncası yok dedi çok da abartmadan canımın çektiği herşeyi yedim içtim pizza da yedim kola da içtim bunu alışkanlık haline getirmeden arada bir kaçamak yapmanın bi zararı olmaz bence. Cok da şeyyapmamak lazım:)
Pinkmom Secilk Tabi,sonuçta hasta değil hamileyiz.Arada minimum seviyede kaçamak yapılabilir ben sadece doktorun teşvik etmesine şaşırdım.Gerçi 2-3 tane sigara içebilirsin diyenleri düşünürsek kola basit kaldı🙄