Hilallkavruk Selam güzel kızz anneleri♥️ Biz 24 haftaya girdik sizler kaçıncı haftadasınız ve kız bekleyip sonradan erkek cinsiyetine dönen annelerimiz var mı acaba🌸
Merve2697 Hilallkavruk 14. Haftada kız dedi doktorumuz ama yinede alışveriş yapmayın siz dedi 20. Haftada detaylı usg de oğluşumuzu gördük. 35. Haftadayız hala oğluş değişmedi😅♥️
gldn065807 Hilallkavruk 16 haftamdayim net kız dedi hala bende terettut deyim acaba değişirmi diye ama bu 3 doktorun kız deyişi😅
Halime0638 Hilallkavruk 24 hafta olmuşsun detaylı ultrasona girmedin mi detaylida söylenen asla degismez daha dün gittim net görünüyor zaten detaylı ultrason da doktorda önemli tabi de detayli da ne deniyorsa odur değişmiyor
Sbldgn Gulsen4224 ay gülşen benim hala belli değil 18 olduk emin olamıyo doktor hala sende kız demiştin heyecanla bekliyorum kızım var değişir mi ne olur acaba die :)) hiç göremedik bacak arasını doktor emin olamıyo bi türlü kaldık arada derede :))
Gulsen4224 Sbldgn oo maşallah çok nazlı desene annesi 😅😅genelleme kız bebekler böyle yapıyor nadir nazlı oğluşlarda oluyor ama çok nadir inatcı minik galiba baksana annesini meraklandırıyor inşallah gönlünce olsun cnm 🤲🏻❤️❤️😘
Hilallkavruk Merve2697 detaylıdan sonra neyse o yani bize en baştan kız dediler detaylıda da kız🙈 ama korkuyorum değişirse diye😂
Hilallkavruk Halime0638 girdim tabini detaylıya hep kız hatta kesin dedi ama insan değişenleri duyunca bi teraddüt etmiyor değil😊
Merve2697 Hilallkavruk pek sanmıyorum canım detaylıda netleşiyor çoğu zaman kızdır bence detaylıdada öyle çıktıysa☺️
Cimen_1409 Hilallkavruk vala ben 2 3 kişiden duydum kız diyip erkek doğan yada erkek deyip kız doğan 😂😂 ablam doğum yaptığında yanındaydım orda doğum yapan birinin erkek beklerken kız doğmuş herşeyi mavi almıştı