Eusluu En son doktora gittiğinizde kaç haftalıktınız ve bebek kaç kg görünüyordu yazarmısınız ❤️ Ben en son 31+5 gittim 2070 gr çıktı sizinkiler ?
Gamzeparlak1 Eusluu Vay tosuncukmus sizinki de. 31+6 yım ben. İki gün önce kontrolde kilosu 2.045 Gr çıktı. 10 gün önden gidiyor dedi. Umarım siz benim gibi fazla kilo almamissinizdir.
Fulyaaa1 Eusluu bugün gittim 17+5 17 cm boy kilo da 375 kilosu biraz yüksek mi sanki tahmini kilo tablosuna baktım da benim haftam da olanlar bilgi verebilir mi 🙏🏻
Eusluu Gamzeparlak1 valla 13 kilo aldım toplamda evet benim doktorumda önden gidiyor dedi ama problem yok dedi sen kaç kilo aldın 🤣
ozlemylmz1 33+5 ama 2 hafta önden gidiyoruz biz 🤰🏻Şuan 2680 gr normalinden bi tık fazla dedi doktor 🤷🏻♀️
Celcel67 ozlemylmz1 33+3 ken gittigimizde 2434 gr demisti doktorumuz♥️🥰 yaşıtlarından biraz onde demisti
Cagla-91 Eusluu 28+5’te gittim 1700gramdi bebis tosuncuk olmuş masallah 😂 doktor önden gidiyor dedi o yüzden dikkat ediyorum yediklerime bakalım 🥺
Gamzeparlak1 Eusluu söylemesem daha iyi 🙈 20 kilo aldım ben,zaten kiloluydum zayıf bı kadın olmadım hiç.