elisss_61 Tazeanne95 Sancın bi kaç tane olmuş ama gerçek doğum sancısı değil yalancı sancı canım hiçbir düzen ve sıklığı yok çünkü bir anlamı yok o yüzden
Kubbbraa Tazeanne95 yok yok korkmayın zaten şiddeti giderek artan dayanılmaz bir ağrı napsaniz geçmez ve giderek siddetlenir uzanmak duş almak bild işe yaramaz yani sağlıcakla doğuralim ins bende bekliyorum ins 40lari görmeyiz
Tazeanne95 Gulsen4224 ben 37+4üm bebeğin duruşunun nasıl oldugunu bilmiyorum ama inşallah doğum pozisyonundadır
Gulsen4224 Tazeanne95 inşallah cnm benimkisi de dönmemişti sancı esnasında döndü umarım senin minikte de dönmüştür 🤲🏻🌸
Busraaakbyyb Aysembn teşekkür ederim bende bunları hissetmedim çok da geceleri fazla oluyor acaba doğumun yaklaştığını mı gösteriyor 38+3 üz. Doktora gösteremedim devlete gidiyorum da sistem çökmüştü alamadılar sonuçları
Aysembn Busraaakbyyb bende 38+3 um ama hiç sancım hiç biseyim yok yani bana göre ne olucak bilmiyorum doktorum da randevumu ay sonuna verdi normal doğum olursa görüşürüz dedi 🤔 kafam çok karışık
Busraaakbyyb Aysembn benim de randevum haftaya ama dediğim gibi sancı oluyor arada bekler miyim bilmiyorum
Aysembn SeydaDoruk sizinde sancı belirgin çıkmış bnce yalancı sancı da değil dikkat edin derim bebeğiniz hareketli mi