Diaayse 9 haftalığım sabahları hiç iştahım olmuyor zorla yemeye çalışıyorum hiç beslenemiyorum gibi geliyor
FeriDee Diaayse bende zorla yemeye çalışıyorum yemezsem daha çok midem bulanıyor yiyesim de gelmiyor. 6 haftalık hamileyim bnde küçük çocuğum var mecbur onun için hazırlayıp yiyoruz
Esmaonur Diaayse 12 haftalığım ben sabahları sanki günlerdir yemek yememiş gibi çok aç bir şekilde uyanıyorum ama canım hiç bir şey yemek istemiyor iştahım olmuyor fakat hazırlayıp yemeye başladığım an sorun olmuyor rahat yiyebiliyorum
Esmaonur Diaayse yeşil zeytin, süzme peynir, tahin pekmez, kaşar ve sebze tüketiyorum bir dilim ekmekle birlikte
DemetF Diaayse istahim olmasa da sabahlari zorla iki haslanmis yumurta yiyiyorum dogurayim eski kg geri doneyim bir daha agzima surmem
Chucky9 Diaayse hamileliğin başından beri sabahları açlıktan midem bulanarak uyanıyorum hiç öyle olacağım aklıma gelmezdi 😀 jet hızıyla kahvaltı hazırlıyorum çünkü bir dakika dayanmak bile zor geliyo o derece
Anne_N Sabah yiyemiyorum. Normalde de kalkar kalkma yiyemem zaten. 3-4 saat sonra yiyebiliyorum. Çok çeşitli bir kahvaltı yapamıyorum genelde. Bu sabah meyve suyu ve tost yedim. Muhteşem değil ama elimden geleni yapıyorum
Nnurdan Diaayse bende sabahları iştahlı yiyorum cnm tereyağ,bal,peynir,kaşar,yumurta ve maalesef ekmek çayda içiyorum normalde ekmek yemezdim hamilelikte yiyorum maalesef
Civcivinannesiii Diaayse benimde hic canim istemiyo bulantimda yok🥴 açım migdem kaziniyo ama yemek gorunce yiyemiyorum🤦♀️nolacak boyle bende 8+3 üm 🤰
Betulkayaar Diaayse 33′teyim hala sabahları iştahım olmuyor. Yemem gerektiği için ağzıma koyuyorum hiç tat almak lezzet almak yok yemiş olmak için yiyorum.