Momy11 2 gün önce acil sezeryan oldum bebeğim kuvezde ama benim çok agrilarim oluyor ayakta en fazla 5 dk durabiliyorum belki değil bile sezaryan olanlar sizde ne zaman azaldı ağrılar 😥
Ada92 Momy11 2. Gün kalktım ağrım vardı ama tamamen hiç bir ağrı kalmaması 10 gün falandı ama ondan öncede her işimi yaptım ayaktaydım
Morvy Momy11 sabırlı ol🙏🏻 Doğumdan 10 gün sonra çok ama çok rahatlayacaksın ev işi bile yapabileceksin inşallah. Ama tamamen iyileşmen 1 ayı buluyor
Dmndmn Pazar akşamı sezeryan oldum bende.Hergün hap kullanıyorum .Ne yazık ki benimde ağrılarım geçmedi.Yürürken hafif kambur yürüyorum. Küçük tuvaletimi yaparken sızlıyor.Ayağa kalkarkende sızlıyor dikişlerim.Ne zaman geçer bilmiyorum 🤷🏼♀️
Momy11 Buseylul belki sizinki farklı olabilir korkutmak istemem kesinlikle ama benim agrilarim çok fazla malesef birde benim acıya dayanikliligim çok düşük belki ondandır
Dmndmn Buseylul Ya duramaycak kadar değil.Ağlatıp,sızlattırmıyorda hareketleriniz kısıtlanıyor işte her şeyi yavaş yavaş yapıyorsunuz.Çok korkulacak bir şey değil ilaçlar çok yardımcı oluyor.Vee hebeğinizin kokusu her şeyi unutturuyor 🤗
Yamanne Geçmiş olsun 💐 sezeryana bağlı ağrılarım olmadı sürekli ağrı kesici yapıldı ama kalkınca içerideki acı 4.gün iyice geçmişti çocuğumu topuk kanı aldırmaya götürdüm ama sol tarafımda tek noktada düğüm atılan yer 20gün kadar acısı sürdü
Hilaaal Gün geçtikçe ağrılar azalıyor 1 hafta ya hiç bişey kalmıyor sezeryan olalı 20 gün oldu sızı bile kalmadı şükür eski hayatıma geri döndüm her işimi kendim yapıyorum
DerinMavii Kızlar korkmayın dogum her türlüsü zor zaten elimizi küçücük kesince bile nasıl yanıp aciyor zonkluyor bir kaç güne geçiyor o kesi bundan daha büyük zamanla toparlanicak pozitif düşünüp kendinizi rahatlatin sonsuza kadar sürmeyecek 😊