Busra2013 Kızlar 19+2 ama hala göbeğim yok karsıdan baksanız hamıle oldugum anlasılmaz🥺sızınkıler cıktımı acaba🥺 https://www.hizliresim.com/sh33n4s Esımın gobusu benımkınden daha belırgın🥺
Nigarhacizade Busra2013 Ama zaten normal düzeyde gözüküyor. Bende 27diden sonra belirgin olmaya başladı. Şimdi 31i tamamlıycaz yani bu hafta ve böyle
Belacivciv Busra2013 Hahah ay son cümlenize güldüm 😂 Çıkar ya zamanla benim o haftada sizinki kadar bile yoktu
balbocegim27 Busra2013 30 a kadar hamile olduğum anlasilmiyordu şuan da yuruyusumden anlaşılıyor yoksa normal kilolu gibi duruyorum
Busra2013 Fasulyeninannesi1 hahaha yok o zamandan berı ole olmak ıstemezdım😂ama bu haftalarda hamıle oldugum hafıf belı olsa fena olmazdı
Gzm23 Busra2013 daha 13 haftalık bebiş erken demiştim zaten ama benlm de göbüşüm çıkmayacak gibi zaten göbüşüm büyük olsa eşim rezik kepaze olur 😂😂😂
mercanmeb Hiç üzülme 25 den sonra çıkmaya başlıyor 35 den sonra öyle bir büyüyor ki korkuyorsun 🤣 benim öyle oldu. Kilon yok senin bir de benim kilom vardı. Hiç belli değildi hamile olduğum 27 28 de azıcık belli oldu. Şimdi varya üf 🤣 yürüyen top