minikkoalammm Zehraspl ben çalşmıyorm cnm hamileliğimi öğrendiğimden beri sigortayla da alakası yk onun
prensesafra1_ Kocaelinde annelere hamilelikte son 3 ay doğumdan sonra ilk 3 ay veriliyor. Ama 20 TL olduğuna emin misiniz çok az
Dnacar83 minikkoalammm cok sacma bi sistem yani 20 tl nedir karti almaya giderken bile fazla para harcariz cok abes geldi insan 150 200 tl filan yapardi
minikkoalammm Dnacar83 valla öğrendiğim kadar o sanırm her şehirde başka ilerliyor kimi şehirde kapıya süt götürüyolr kimş şehirde bzim. Gibi karta belirli miktarda para yatıp ordan alınıyr
Elifdikel minikkoalammm Kocaeli’de özel bir uygulama kartla 20 TL ye aylık süt veya gıda alabiliyorsunuz doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra 3 ay olarak 6 ay 20 TL yatıyor kartınıza çok önemli bişey değil yani yıllarıdır 20 TL
Elifdikel minikkoalammm işte yani bunu düşünen kim 5 sene once 20 TL ye 4 sut alabilirken şimdi 3 süt ancak alırız
Eylul2797_ minikkoalammm canım saglık ocagı giris yapıyo bide numara verdi bu numarayı ara gebeligim bildir süte yazıl dediler yaptım simdi 35 günde Bi 1 koli süt kapıma getiriyolar
Eylul2797_ minikkoalammm yok ben Gaziantep de yasıyorum sadece süt getiriyorlar karttan falan bahsetmedi her sehirin belediyesi bir olmuyo belki senin yasadıgın yerde kart veriyolardır
minikkoalammm Eylul2797_ hiç sorma kuzum yakın yer de değil uzak bana kartı alıcağm yer eşim olmadan bir yere gidemiyorm burda pek yer bilmyrm