Gul9227 Kızlar bugun nts ye girdim kalp atimi ilk 10 dk dusuktu sonra yukseldii doktor uyuyor olablr normal dedi boyle bisey yasayan oldumu acaba?
Hilal-95 Gul9227 dün bende ilk defa girdim sırt üstü yatıyodum bsyler sölediler bide cok tekmeledi snra beni cevirdiler annenın pozisyonu da önemli dedi hemşire
mercanmeb Gul9227 bende girdiğimde pek kalp atışı göremedi. Uyuyor olabilir git bişey ye su iç tekrar gir dedi düzeldi
bahtnurr1 Gul9227 35de girdiğimde benimde öyleydi uyuyorduk zaten uyanıp hemen gitmiştim ama oğlum uyanmamış 😂 serum yada hava verelim biraz uyansın dedi gerçekten de uyandı hareketlendi. Artık daha fazla uyumaya başladığını hissediyorum
Gul9227 Dilara0638 aslnda meyve suyu ve simit yemistimm endiselendim kalp atımı az olunca hemsire karnimi salladı uyansn die tedirgin oldugum icin sizede danismak istedim normal snrm bu durum
Dilara0638 Gul9227 evet normal bende böyle bi durumla karşılaşıpta korkmamak için her gittiğimde çikolata yiyip gidiyorum 😊
balbocegim27 Gul9227 bende salı gün nst deydim ilk yarim saat uyudu paşa hazretleri sonra hareketlendi
Alone Gul9227 düşük çıktığı zaman önemli olan bebeğin hareket ettikçe kalp atış hızının artmasıymış. Hareket ettiği halde düşük olursa sıkıntı demişti doktorum. Ama yine de doktor nst sonucuna bakınca yorum yapacaktır size illaki