Tgcask YaseminBilgi kesin belli olmaz diye dusunuyorum. Doktorum. 12..13..14.haftalarda bebegin genital organlarinin birbirine benzedigi icin karistirilabilir demisti. Ama yüzdelik vererek soyleyebilir. Benim 17. Haftamda net olarak soyledi 😊
Ezgi14 YaseminBilgi bebeğin pozisyonu uygunsa belli olur ben 15. Haftamda kizim olacagini ogrendim :)
Aysehatun YaseminBilgi tamamen bebegin pozisyonuyla alakali bizim kizimiz cok nazli hep popisini gosteriyordu her ultrasonda bize yana yuz ustu yatiyordu 16.haftanin sonunda kiz dedi %90 sonra 20.haftada detaylı ultrasonda netlesti
YaseminBilgi Tgcask 3 hafta önce bize bi çıkıntı var demişti zaten sadece bugün ne t bir sey söyler mi onu merak ediyorum genelde erkek olunca bellinoluyor diyorlar ya onun icin sormuştum ama 16. Haftadan sonra kesin mi belli olur
Edanurusta YaseminBilgi 19+1 de erkeğe benziyor dendi 20+1 de erkek dedi Pazartesi günü detaylı ultrason var. Hala emin değilim ya kız olursa diye de şüphem var 😂
Dandikbebe YaseminBilgi kesin belli olur Cnm, tabi doktorun tecrübeli ve ultrason makinesi iyiyse kesin öğrenirsin