Temmuzz AylinIlerKaar Hangi doktora gidiyorsun acaba bende su an alsancakta özel bi doktora gidiyorum ama daha önceden giden bi kaç arkadaşımı perinatologa yönlendirmişti.
FadimezmezKkc Denizsevim bilgili bi doktor ve söyledikleri anlattıkları tatmin ediyor. İkiz gebelik benimki 1 saatten fazla sürdü incelemesi incelerken anlatıyor. Sadece tavırları biraz ukala ama önemli olan işini düzgün yapması
Kymet08 Busozi canım 18-22. Haftalar arasında bebeğin ayrıntılı incelenmesi için yapılan bir uygulama. Yaptırtman iyi olur. 4 boyutlu ultrason ile de bakılıyor
Temmuzz AylinIlerKaar Umur yensel benimde ama 14. Haftadan sonra Tahir Özgüdere başlayacağım sanırım.
Temmuzz AylinIlerKaar çok iyi bir doktor arkadaşımında doktoruydu aynı zamanda ama işi bıraktım maddi yönden zorlayacak hem muayne ücreti hem doğum için doktora ayrı hastaneye ayrı ücret altından kalkamayız. Şu an ilk 3 aylık riskli dönem bitsin öyle değiştiririm diye düşündüğümden devam ediyorum.
AylinIlerKaar Temmuzz anlıyorum.aynen.bizim içinde çok maliyetli olucak.ben de bıraksam mı diye düşünüyorum.sonra pişman olurmuyum diyorum?yaş 38 olunca ve ilk bebeğim.sonra boşver devam et diyorum.kaç haftalık hamilesiniz?
Temmuzz AylinIlerKaar 9 haftalık hamileyim henüz bende değiştireceğim siyprum ama gittiğim doktordan memnun olmazsam dönerim heralde geri. Özel doktorllara ulaşmak çol daha kolay hem ilgileri daha fazla aslında durumum müsait olsa kesin devam ederdim bende.
AylinIlerKaar Temmuzz aynen.evet pahalılar ama bir sıkıntı olduğunda yada kafana birşey takıldığında hemen arayabiliyorsun yada kontrol için gittiğinde uzun uzun konuşabiliyorsun.devlette ve diğer özel hastaneler için durum böyle olmuyor ilgi alakada tabi.