ebruzb Kızlar sağ tarafımda tam 5 dakikadır ritmik bir pıtırtı var bu hıçkırık mı ilk kez oldu🥲 hala pıt pıt oluyor🙈
kartanesi02 ebruzb muhtemelen öyledir bende ilk olduğunda anlamamıştım ama sonrasında daha kuvvetli hissedeceksin o zamn daha iyi anlıyorsun 😊
Zehraspl ebruzb hickirik olabilir benim kizim hamileyken durmadan hickirirdi hatta bi keresinde eltimin oglu arkamdan balon patlatti kizim icerde korkudan ziplamisti cok gulmustum ona 🤣 ayni hickirir gibi zipladi ve bu her ani ses duydugumuzda oluyodu🤣🤣🤣
Ccgdm ebruzb Yaa bende sabah hissettim bir yandan da emin olamadım ama.on dakika sürdü böyle pıt pıt sesler geldi çok değişik bir his ya ❤️❤️ 16+4um
zelliremm ebruzb evet garip bir his. Ben şuan 25. Haftamdayim son 2-3 gündür daha fazla hissediyorum. Hoşuma da gidiyor 😅😅
ebruzb zelliremm aaa sizin erken başlamış ben daha bugün ilk kez hissettm belki de ilk kez bu kadar uzun sürdü hissettirdi bilemiyorum 🙈😊
zelliremm Zehraspl hafta geçtikçe duyuları gelişiyor. Anı sese vs tepki veriyorlar. Benim de kızım olucak Allah’ın izniyle eve bir misafir gelse falan hareket ediyor hemen yüksek ses olsa yine aynı şekilde 😅
Zehraspl zelliremm Bakalim oglum tepki vericekmi seslere kizim cok korkardi dogduktan sonrada hickirigindan korkardi nasil aglardi bagirirdi hickirdikca🤣🤣 cok sonradan alisti hickiriga 🤣🤣
ebruzb zelliremm benim kızım da öyle geçenlerde arkadaşımın bebeğinin doğum gününe gittim müzik falan da vardı coştu acaba rahatsız mı oluyor diyordum bende gürültüden😂
ebruzb Ccgdm sizin için erken olabilir aslında 🙈 bebişinizn hareketi veya sizin nabzınız olabilir hıçkırık 25.haftadan sonra başlıyor ciğer gelişiminden dolayı😊
Ccgdm ebruzb yok ben hıçkırık olarak hissetmedim zaten sadece hareketlenme hissettim kıpırtı hissettim