Ayse476 Kızlar merhaba progestan fitil verdi doktor ancak yapamıyorum, kapsül eridi kabuğu kaldı. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz :(
Muhmom Ayse476 Merhaba fitili koyduktan sonra yarım saat uzanırsanız iyi olur. İlk başlarda bende yapamamıştım. Sonraları daha kolay oluyor.
Ayse476 Civcivinannesiii Civcivinannesiii benim elimde kaldı ittiremedim. İlk defa denedim olmadı bende ağız yoluyla aldım mecbur
Mlkbrn Canım akşamları yap istersen onu bende 1 sefer kullandım ama akşamları yataga girince yapıp üstüne uyuyordum kolay kolay akıp gelmiyor du da
Ayse476 Mlkbrn günde 2 kere dedi doktor canım ilk defa denedim ama yapamadım onu da ittiremedim maalesef
Civcivinannesiii Ayse476 isterseniz su ile islatip itebilirsin canm ben ilk zamanlar oyle yapiyodum simdi alistim
Meryyyd Ellerini yıkadıktan sonra kuru olsun yapışma yapmasın. Uzanır vaziyette takarsan senin için daha kolay olacaktır zaten kaygan bir yapısı var. Fitili koyduktan sonra yarım saat uzanmaya çalış geri kusmasın
Pirayeada Bugün bende oldu koyar koymaz eridi dışarı akti sıvısı ben kolay takıyorum aynaya bakarak takıyorum