lunaaa Birisi123 ayy ne biliim😂deneyip de tuttu dogru diyen de var alakasi yok yanlis cikti diyen de🤷♂️😝😂
annesinin_beybisi lunaaa ben çamaşır suyunu hem kendimde hem annemde denedim annemde köpürmedi bende köpürdü o zaman cok sevinmistim ama adet olmustum😃
lunaaa Merve_0109 aha aranan kan bulundu 😂kiz dene aydinlanalim😂31 haftalik hamilesin hem de sonuc kesin yani kacis yok 😂
annesinin_beybisi lunaaa demek ki benim idrarım annnemden daha asitli zaten hep zararli seyler yerim annem hep sağlıklı beslenir ne bileyim alakası var mi😅
lunaaa annesinin_beybisi evet denersem de buna dikkat ederim tabii😄benimki kesin kopurmez hic zaten 0 tepkime olur diyr dusunuyorum😂
Merve_0109 lunaaa Canim denedim ben şuan dibe çöktü limon üstede kaldı azıcık saçma ya denemeyin böyle şeyler test yapın 😂😂😂😂
lunaaa Merve_0109 aa dibe coktu mu yani😝😂ama ustte de kaldi azicik diyosun ee😝😂tabii en guvenli ve garanti yontem gebelik testi yavrum da bunlari da merak ediyo bi insan iste 😂
lunaaa Merve_0109 cay bardagina mi yaptin🙈😂kiz allah neetmesin seni pet bardak yok muydu evde🙈😂bilseydim yapma derdim uzuldum 🥺ben pet bardaga yaparsin sandim😬