Dilrubaaaa Bu ilacı içiyorum şu anda acaba ilk doğum erken olduğu için doktorum önerdi acaba gerçekten bu ilaç işe yarıyor mu
Deletedmom_33 Dilrubaaaa Benim tüp bebek ilkini 7+4 de kalp atışı durdu kürtaj oldum ve öncesinde 10 gün kanama olduğu için 2.de pozitif çıktıgi gibi her hafta başladım düşük önleyici olarak. Sonra yine lekelenme oldu 6+1 de o zaman günlük progestan iğne 100 mg başladım 12. haftaya kadar. Yalnız ilkinde de kullandım ama maalesef yine de iyi sonuçlanmadı. Bazen ne yaparsan yap nasip değilse olmuyor 😐
Saadet14 Dilrubaaaa 24.haftamda Serklaj ameliyati oldum erken dogum riski olduğu icin 3 gunde bir vuruluyor o igne bana 32.haftaya kadar devam edecekmisim.
Bebegim4 Dilrubaaaa 5. Haftamdan 20 haftama kadar düşün önlemek için kullandım iğnesini 20 den sonra da serkaj yapıldı erken doğum için kullanıyorum 32 haftalığım
Glstnlkmn63 Merhaba canım benimde ilk doğumum erken oldu şuan 2 ciye hamileyim 3 haftadan beri kullanıyorum şuana kadar 29 haftalık hamileyim haftada bir vuruyordum ama kestim artık progestan hap kullanıyorum erken doğum riskim var yeniden
Dilrubaaaa Glstnlkmn63 Glstnlkmn63 erken doğum riskim yok şu anda görünmüyor ama ilk erken olduğu için tedbir amaçlı iki haftada bir kullaniyorum. Bende 29 haftalık hamileyim Allah sağlıkla kucagimiza aldirsin
Dilrubaaaa Deletedmom_33 evet doğru söylüyorsunuz herşey bahane aslinda Allah nasip etmedikten sonra ama bir ümit bu ilaca güvenmek istiyordum hayırlısı bakalim
Dilrubaaaa Saadet14 ay Allah yardımcın olsun çok yakıcı bir iğne zaten birkaç güne açısı geçmiyor senin üst üste nerdeyse ben iki haftada bir oluyorum Allah sağlıkla kucagimiza aldirsin