Mormenekse34 Gunaydin🌼 Kanda gebeligi ogrenince anneme kardesime ve kayinvalideme soyledik, simdi kese falan daha gorunmeyince de icim rahat degil bisey olursa diye Siz ne zaman duyurdunuz ilk gebeligi, beklediniz mi?
Yagmur00 Mormenekse34 bacım 3 gebelık te soyledim hepsi husranla bitti o ona o ona butun mahalle butun akraba herkes duydu sonra bunda 3 bucuk aylık oldu ozman soyledim korktum walla
gzdeozss Mormenekse34 ilk gebeliğimde hemen söyledik ailelere 6 haftalıktı normal olarak aileler öğrenince herkes duyuyor ve 8 haftalıkken düşük yaptım tekrar 2.kez hamile kaldığımda hiç kimseye söylemedik sadece eşim ve ben biliyodk 3.5 aylık olunca ailelere söyledik akrabalar arkadaşlar öğrendiğinde de 22 haftalıktı iyiki de böyle yaptık hiç pişman değilim çünkü Allah korusun bebeğin başına bişey geldiğinde sizi sizden başka anlayan kimse olmuyo aileler bile
Melos12 Mormenekse34 valla canım oğlumda hemen söyledim ama öyle herkese değil şuan gene hamileyim eşimin annesi felan kendi annemler biliyor yine öyle herkese söylemiycem 3. Aya kadar
gamzosgamzos Mormenekse34 annem kayinvalidem falan hemen ogrendi ama daha cevreye yeni yeni soyledik oda yani halimi hatrimi soran olursa
Mormenekse34 Yagmur00 hayirlisi olsun hakkinizda.. Ben de ilk heyecanla duramadm ama icim de rahat degil
Mormenekse34 Xyztt baya beklemissiniz, biz tum yakinlarla hep dipdibe oldugimdan cok saklayamayacgm sanirim
gzdeozss Mormenekse34 evet öylede oluyor zaten emin olun en çok üzülen siz oluyorsunuz ve tekrar hamile kaldığınızda bile o korku hep oluyor şuan 37 haftalık olduk biz hala bazen korkuyorum bişey olacak diye ama yinede içinizi ferah tutun kötü düşünmeyin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız kendinize dikkat edin ilk zamanlar
Mormenekse34 gzdeozss amin insallah sagolun🤲 heyecanli ve evhamliyim saglikla geciririm sureci umarim