Yagmur00 gıttınız mı A101 neler aldınız ben kuwet seti battanıye onluk zıbın hastane cıkısı pijama takımı falan aldım urunler gayet ıyıdı oyleu kotu mali yoktu ben begendım
Deletedmom_33 Yagmur00 Ben patik, ilk yürüme ayakkabısı, 2li beyaz body, mama önlüğü, ağız mendili ve 2 adet aski aldım sade. Battaniye ince geldi elimde 3 tane diye almadım. Aynı sekilde banyo havlusu var diye onuda almadım
Merve_0109 Yagmur00 akşam olmasını bekliyorum eşim kartı birkamayı unutmuş inslahhh üç beş parça bırakır emzirme yastığı neversim takımı kilotlu çorap falan almayı düşünüyor geri kalanları hep aldık
Esma_3Sinan boze94 hastane çıkışı ve patikler güzeldi. Battaniyeler de iyi duruyordu. İyi alışverişler
Hafizehafdjd Bende gittim aldım geldim çoğu gelen şeyden aldım ben beğendim çok güzeldi şimdi hepsine bakıyorum tek tek 😂
Yagmur00 Hafizehafdjd aynen suan bende basında oturmus um bakıyorum aaa falan yapıyorum gayet ıyıdı bence fiyatına gore kalitesiz diyorlar ama daha ne olabilir kı 🤪🤪
Hafizehafdjd Yaren_ve_annesi yer sıkıntın yoksa güzel ben baktım ama benim yerim olmadığı için internetten katlanabilir aldım ben
Miniklimonum Yaren_ve_annesi küvet seti çok güzel kovası tası şeffaf olanı aldım içine minder alacağım sadece oda geçirmeli oldugu için takılır bence gayet güzel aynısı başka mağazalarda 80/90 TL falan
Yagmur00 Deletedmom_33 benım battaniye yoktu agız mendili de kalmamıştı canım olanları aldım aslında battanıye annemde war oda yetısemezse bana diye aldım dursun diye canım
Deletedmom_33 Yagmur00 Benim Şubat’ta canım o yüzden hem magzalarda kara cuma indirimi olur hem daha yine gelir diye almadım ☺️
Yagmur00 Deletedmom_33 bem 2 bucuk aylıkken bime gelmıstı ordan biseyler burdan biseyler aldım ıyı oldu bı eldiven sapka corap kaldı canım bı kaca tanede takım alırım okdar