Ftsclskn Rabiakosee Doğrudur canım 💐 Katlanır olsa onu alırdım da işte takip etmek lazım 😌 Bunu zor aldım 🙊🙊
cnmoglum_22 Ftsclskn demek ki benimki hatalıymış çünkü hiç esnemiyor kol kısmı 😕 tekrar hayırlı olsun size güzel günlerde giysin inşallah
Ftsclskn cnmoglum_22 Olabilir canım ben baktım da esniyor gibi, ya hiç yapamazsan o kahve kısmı kes geri kıvırıp dik çünkü beyaz kısımlar falan baya esniyor canım.
DenizveKumsal Bende yelek patik 3 tane askı(çok lazımdı gerçekten) birde büyük oğluma oyuncak aldım ☺️🌸 birde banyo lifi baktım çok yumuşak alayım dedim kullanışlı 🌸🥰
Deletedmom_33 Ftsclskn 2li body, mama önlüğü,2 aski, bebek patiği ve ilk yürüme ayakkabısı Daha sonra kaynanama nohut battaniye aldırdım sabah almamıştım kaldıysa alsana dedim şansıma varmış 2 tane
Neyzen Pinarrrrrr_1 Oldukça beğendim ben Piyasada fiyatlar 50 TL nin üstünde genel olarak Bu sebeple fiyat-performans ürünü bence
Ouzc mutlufatos19 zaten önemli olan küveti bence. Masrapasi hiç hoş değildi. Başka yerden tamamlarsiniz.