Kubrahalit Bizim burda dün akşamdan satışa koymuşlardı tesadüf denk geldik bende bebişime küvet seti, hastane çıkışı, patik, 2li alt ve uzun kol zıbın, külotlu çorap, su yeşili nohut battaniye, önlük, bebek yorganı ve havlu çorap aldım 🥰
Ftsclskn Zeyzey97 Bence fiyatına göre gayet güzel, E-Bebek de bakmıştım 150-180₺ arasıydı bence onlardan farkı yok 😌
Zehraspl Ftsclskn alabildigim sadece 5 li cikis setiyle zibin baska birsey kalmamis maalesef kasiyer kiza sordum oda diyoki abla benle beraber marketi acmaya geldiler
Ftsclskn Zehraspl Valla bende o ihtimale karşı 8’de beklemeye başladım 🤷🏻♀️ Aldım çok şükür önemli olan küvet setiydi benim için diğerlerini de dayanamadım aldım 🙊🤗
incimercan Ftsclskn offf ya bize yakın A101’lere tüm ürünler gelmemişti. Çarşaf, nevresim almak istiyordum yok. Küvet aldım ama kova ve maşrapa gelmemişti. 4 mağaza gezdim:(
Ftsclskn incimercan Aaaaaa 😞 Üzüldüm sizin adınıza 🤦🏻♀️ Bana da ilk başta küvet yok dediler, sinirlendim 1 sattir bekliyorum dedim tepki gösterdim depoya bakayım dedi gitti getirdi, sorumsuzlar ya ne gelmiş ne gelmemiş hiç bilgileri yok çalışanların 🤷🏻♀️
Ftsclskn Merfah 45₺ Küvet, Komple set aşşa yukarı 70₺ tuttu işte . Bi de başka yerden file alsam hadi 100₺ de yani, internetten bakıyorum 180₺den aşşa set yok 🤷🏻♀️