Ayshe3220 Merve12. Bol bol muz 😌😌benim bebişim bu sayede kiloluu da hamilelhimin başından beri muz yiyorum bbegim gününden kilolu 🙈Maşşalalh
OktayMeltemSahin Merve12 hamileliğim boyunca 2 tane muz yedim 32.haftadayız şükür bebeğimin kilosu gayet iyi 🙄🙄 bence bünyeyle alakalı
Ayshe3220 Merve12 sabah akşam yiyordum cnm ama artık kestim çünkü hamileligim başından beri sürekli yedim eşim bitmeden alırdı . ama şimdi norml dogum istedigim için doktorum haftasına göre baya kilolu dedigi için muzu kestim
Ayshe3220 Merve12 eşimin kilosı norml bnde okdr zayıfım kii 47 kilo hamile kldım ama tabi şimdi 65 oldum görseniz karnımı 1 aydn az klmış dogumu demessiniz 5 aylık gibi gzüküor 😌
YAkyol Merve12 kasar peyniirde kilo aldiriyor derler ama sunu unutmayin hep zayif bebekler dogduktan sonra daha direncli oluyor diye biliyorum
cimennbayann Merve12 hergün kahvaltında iki haşlanmış yumurta, kaşar peynir, zeytin, peynir ye canım ben bunu yedim hep fındık badem ceviz ye zeka gelişimi açısından süt iç mutlaka ya da içemiyorsan yoğurt ye
cimennbayann Merve12 cevizde ye canım tahıllı gıdalar ye mercimek çorbası da iyi geliyo ıspanak ye bol bol marul ye yeşillik ye bebeğin gelişmesine katkı sağlar Allah’ın izniyle
Suzan Merve12 hamileliğim boyunca kilo aldırıyor dedikleri ne varsa yedim sonuç 9 aylık 2800 doğdu☺️ Biraz yapı meselesi sanırım. Bana da doktor minyon olacak ufak doğacak dedi üzüldüm biraz ama Doğunca çok çabuk çok güzel kilo alıyorlar merak etme ☺️☺️☺️
Mirzaannesi Ben günde 4-5 tane muz yiyordum bebeğimin kilosu da heyet güzel doğdu şu an 19 günlüğüz Allah’ın izni ile 👼🏻💙birde tavsiyem bol bol kaşar ye o da çok güzel kilo yapıyor