Emilyamir Selam arkadaşlar geç döllenme normal bir şey degil mi? Bende 1 hafta bir kaç gün geriden gidiyor.Doktorum geç döllenme olduğunu söyledi.2 gün önce ultrasona gittim kalp atışınıda duydum.Bilgisi olan,böyle durumda olan varmı?
Mayacm Emilyamir benmdr ılk oyle dedı doktorum adet tarıhıme gore ama merak etme buyudukce bıkac hafta ıcınde yakalıyo bebek normal haftasına gelıyo yanı
Selin12- Emilyamir 2 haftaya kadar normal oluyor bebeği kilo aldıran besinler yiyin benim bebeğim de 1 hafta önden gidiyorum ben muz pestil ceviz badem kaşar peyniri ve dondurma yedim bebeğim hep onde
Emilyamir Selin12- Benim eltim 7. haftasından kusmaya başlamıştı,çok fena bebek 3 aylıkken 3 hafta geriydi.karnının bi tarafında kalmıştı,sonra çok şükür düzeldi.
Emilyamir Selin12- Muz her gün tüketiyorum,3lt su içiyorum.cevuz ve bademde almam lazım o zaman.başka ne önere bilir siniz?
Selin12- Emilyamir kaşar peyniri pestil yiyin bunlar çok geliştiriyor benim ilk başta haftası ile uyumluydu sonra kontrol e gittim hep 1 hafta önde dediler denemek için yemeyi bıraktım bebek haftasına geri dönmüş tu şimdi yine yiyorum
Selin12- Emilyamir sorun yapmayın iki haftaya kadar normal bir durum ileri ve ya geri olması birde muz kabızlık yapa bilir kefir de için o da hem bebege hemde size çok yararlı benim 3.hamileligim tecrubeliyim biraz