Nutellaaaa Nutellaaaa kaynana postu değil ya ondan gelmiyor cevap gerçekten. Konu saglik olunca tik yok ama
Mrsdettr Nutellaaaa canım öncelikle çok geçmiş olsun baktım ama anlamadığım için yorum yapamıyorum kusuruma bakma🙏
Zekiyecicek Nutellaaaa Geçmiş olsun gebeliğinizde kaçıncı haftadasınız ve yüksek tansiyonunuz mevcut mu acaba? Muhtemelen ödem ve şişlikleriniz de mevcut
Happy-41 Nutellaaaa baktım ama anlamadım değerden birde tansiyon varmi yüksek ödem vs ozaman tehlikeli oluyor benimde şuan aynı durum var tahlilim çıkmadı henüz tansiyonu sürekli takip edicez tansiyon yüksek çıkıyor, el ve ayaklarım şiş ödem var .
offlineanne Nutellaaaa protein kaçağı değil bu canım, beyaz kan hücrelerin artmış savaşçı proteinlerin artmış yani enfeksiyonun var, doktora görünmen lazım
Kubra_salar Canım bildiğim kadarıyla Bu crp enfeksiyon protein farklı yazıyor enfeksiyon var gözüküyor protein kaçağı değil
FatihBatur Nutellaaaa orda bahsedilen protein idrarda ki degil kanınız da enfeksiyon çıkmış mesela Grip olursunuz falsn kanda enfeksiyon var derler yA bu o iste ama çok fazla degil yani gebelikte zaten crp bir miktar yukseliyot diye biliyorum doktorunuz bakar eger gerek görürse antibiyotik verir