Kızlarrrr, bugün oğluma kavuştum sonunda 40+1 de kendi istediği ile gelmeyince 2 cm açıklık ile suni sancı aldım. Kimseyi korkutmak istemem ama ben dayanamadım gerçekten çok zordu 2 3 saatin sonunda hala 3 cm açıklık olduğunu duyunca en son beni sezeryana alıııın diyordum. Hatta spiral iğne olana kadar sancı ile gittim iğneyi hemen yapsınlar diye gözlerinin içine baktım. Öncelikle panik atağım var ama sancının etkisinden sezeryan sanki ilaç gibi geldiği için mi bilmiyorum ne kollarımın bağlanması ne de o önümde ki örtüler beni hiç korkutmadı tansiyon ve nabzım gayet iyiydi bebek zaten hemen çıkıyor anlamıyorsunuz bile ve nasıl bir duygu olduğunu söylememe gerek bile yok harikaaaaaa ötesi 🥰🥰 içimden nasıl çıktın sen diyorsunuzzz resmen. Sonra dikişler bi 30-40 dk sürdü beklemek sıkıcıydı bir an önce oğluma kavuşmak istedim. Ama sonunda o da bitti bu kısımda eğer zorlanırsanız sakinleştirici yapıyorlar ya da mideniz bulanırsa. Sonra odaya geçtik uyuşukluk geçmeye başlayınca ağırlar başladı ama dayanamayacak kadar değildi. Beni 6 7 saat sonra yürüttüler yürütmeden önce ağrı kesici yaptılar, sonda çıkartıldı. İlk kalkış zor diyorlar ama ben öyle çok zorluğunu görmedim merak etmeyin sadece korkmayın yeter. Sonra ilk tuvaletimi yaptığım kısımda başta hafif bir yanma hissettim ama yapınca rahatladım. Şimdi sabah olmasını ve bir an önce eve gitmeyi bekliyorummm doğumdan sonra ki süreç için normal doğumu çok istedim ama olmayınca zorlamaya gerek yok öyle ya da böyle önemli olan sağlıklı sıhhatli evladımıza kavuşmak baya bi uzun oldu ama benimde ilk deneyimim bu yüzden sizlere de anlatmak istedimmmm Allah herkesi sağ Salim evladına kavuştursun inşallah 🤲🏻🥰