Aypelinkar55 Beta hcg 864 çıktı 13 Eylül son adetim kaç haftalık hamileyim programa göre 4 haftalık ama yüksek degilmi
deletedmom27371 Aypelinkar55 canım her zaman adet tarihine göre hesaplanır beta değeri sağlıklı bir hamilelik olup olmadığı için bakılıyor sanırım
Birgul Aypelinkar55 betanın haftayla çok bi ilgisi yok önemli olan 2 günde 2 katı artması. Hafta son adet tarihine göre hesaplanıyor 😊
Aserpil deletedmom27371 Benimkini farklı hesapladı Dr ya benim 9 haftalik olması gerekirken 4 haftalık dedi adetime gore 9+2 şuan ama birkere daha gidicem bakalim
deletedmom27371 Aserpil çok değişik yani benim bildiğim adet döngüsüne göre hesaplanır. Ben mesela en son gittiğim de 7+2 ydi adet tarihine göre doktorum 7+4 dedi ultrasonda değişiyor muş ama sizin baya farklı söylemiş
Aserpil deletedmom27371 ya devlete gittim bir sürede gidicem eşim iş bulana kadar ama bir seferlik kendi doktoruma gidicem doğru bilgilendirsin diye.
deletedmom27371 Aserpil bende devlete gidiyorum şuan canım yani cinsiyete kadar gitmeyi de düşünüyorum malum özel hastaneler biraz pahalı
Aserpil deletedmom27371 kesinlikle çok pahalı zaten şuan eşim cakismiyor mecburum yani . Oğlumda doğuma kadar özele gittim çok memnundum Rabbim herkese imkan versin herkes istediği yere gitsin inslalah