Deliniz Kızlar size bi sorum olucak ben İstanbul Bağcılar guneslide oturuyorum Güneşli erdem Hastanesi’nde 2 li tarama testi olan varmı fiyat bilgisi ne biliyomusunuz testin
irem_altun74 Deliniz bende o hastaneye gidiyorun canim 1.5 sene önce 150 ydi ama şuan bende bilmiyorum cuma günü kontrole gidicem sorucam bende
kadifemsii Deliniz 1.5 yıl önce 200 küsürlerdeydi. Bende güneşli medicinede yaptırmıştım yine aynı ücrete şuan en az 150 TL zamlanmıştır
kadifemsii irem_altun74 Erdem’e de gittim ama hiç memnun kalmadım . Medicine da bi doktor tavsiye ettiler hala da ona giderim. Fatma Türkan ayan tavsiye ederim 🌸🌸
kadifemsii irem_altun74 hiç hatırlamıyorum orta yaşın Biraz üzerinde tesettürlü bir doktor du. Düşük riskim vardı doktor çok acımasız gelmişti bana birdaha gitmedim zaten
Deliniz Medisina bende gittim ama erdemde genelde Nesrin hanım çok begeniliyo siz kime gitmistiniz acaba
irem_altun74 Deliniz kesinlikle tavsiye ediyorum nesrin hanıma gidiyorum bende şuan ilk doğumumu da onda yaptım 🥰
kadifemsii irem_altun74 biraz öyle olmuş 😀 çok şükür şimdi memnunuz . Sağlıkla kucaklayalım büyütelim inşallah