Berru Bebeğin eşinin rahim ağzında olması durumunu yaşayan varmı?Doktor haftaya tekrar çağırdı tekrar bakacak.
Burcuduru Berru önceki hamileliğimde son haftaya kadar öyleydi son hafta son gün bile degisebiliyo merak etme drum son ana kadar herşey değişebilir dedi ve son hafta duzelmisti
gmzlpsln Berru benimde oyleydi.cok korkuyodum.herkes yukari ckio korkma dedi.ciktida daha ck erken.plasentanin yukari cikmak icn daha vakti cok var merak etme bnce
Berru Mavi34 okadar gecmi doktor bugün söyledi bu durumu haftaya tekrar çağırdı inşaallah düzelmiş olur
Berru Berru geçen ay gittiğimde böyle birnsorun yoktu .zaten ayda bir kontrole gidiyoruz ya bugün ikili test için gittiğimde soyledi
Mavi34 Berru o hemen düzelir bir durum değil diye biliyorum 33.haftaya kadar yukarı çıkma durumu var. Doktorun bir açılma düşük riskine karşı takip için çağırmıştır bence. Ağır kaldırma fazla ayakta durma ve cinsellik yasak oluyor o durumda dikkatli gecirmen lazım gebeligini
deletedmom2014 Doktorun bişey demesi için daha çok erken. Bana hatta doktorum erken haftalarda bu durumu anneye söylemiyoruz stres yapıyorlar demişti. Benimde öyleydi doktorun dediklerine uydum çok yukarıya çıkmış. Ağır kaldırmayın dikkat edin düzelir
Berru Burcuduru Bugun okadar mutlu oldum ki hem cinsiyet öğrendik ikili testte hem bebeğimin bütün organlarını gördüm ama hevesim sevincim yarıda kaldı.Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲
gmzlpsln Bana 23 haftikken asagida dediler.kanama sikayetiyle gitmistim.28de kontrole gttm.normale donms dediler..sen iliskiye grme bnce normal yere gelene kadar.zatem bu sekilde oldgunda ilskide agrili oluyo