Miros busra2253 Nisa Hastanesi Asiye Uzun super bi doktor cok ilgili istedigim vakit ulaşabiliyorum acil durumlarda dogum ucreti de uygun
Berru Bhr075 geçen haftada Medical Park Bahçelievler bir doktora gittim bayildim inanılmaz İlgili doktor Perşembe tekrar gidicem ama iki hastane arasında kaldım medicine doğum fiyatları daha uygun Medical Park ta 7-8 bin oda ve sene için.ben nasip olursa Nisan’da doğum yapicam siz kaç haftaliksiniz
Bhr075 Berru Ben Tea Tavadzeye gidiyorum. İlk bebeğimde de başından beri Tea hanıma gittim doğumu da onda yaptım su an gene ondayim başka doktorada gitmem çok bilgili ve sizinle çok güzel ilgileniyor, sizde bi deneyin derim. Biz 9 haftalığız ya siz?☺️
Berru Bhr075 şimdi medicine sayfasına girdim gördüm dediğiniz doktoru ismi yabancı olduğu için soruyorum doktor bayanmi.Ve yeterince bilgilendiriyormu.İlgili guleryuzlumu
Berru Bhr075 bu arada bende bana göre 13+2 doktora göre 14+2 haftalık gebeyim.Dediginiz doktoru denicem bu denedigim üçüncü doktor olacak
Busra058 Bende Avcılar Anadolu Hastanesi’ ne gidiyorum Özcan beye gercekten hem doktor hemde cihazları çok iyi :) Doktorumun tek takıntısı sadece kilo :) ve her ultrasona girdigimde renkli ultrasonda bebeğimi görüp resmini alabiliyorum :)
Sedasimalgultekin Busra058 merhaba bende özcan beye gideceğim artık 170 tl muayene ücreti varmış. Nst ücretini söylemiyorlar. Biliyorsan yazabilirmisin nst ücretini :)
Bhr075 Berru evet bayan gurcistanli fakat su ana kadar rastladığım en iyi doktorlardan birisi güleryüzlu ve aşırı düşkün iyi ilgileniyor yediklerinize içtiklerinize vitaminlerinize aklınıza gelebilecek herseye☺️ Mesela geçen hafta ilk kez bebeğimin kalp atışını duyacaktık karnımdan baktı ve duyamadik panik oldum çok korktum hemen alttan muayene etti duydum sesini ve içimi rahatlattı yanı sizi mutlu edebilmek için elinden her geleni yapıyor oyle bir doktor 👍
Berru EbruOzer Meral hanıma geçen hafta gittim bu perşembe tekrar gidicem bayıldım doktora ama doğum fiyatları çok yüksek oyuzden orada doğum yapamayacağım
Berru Bhr075 bilgi için çok teşekkür ederim yarında Medical Park randevum var Meral hanımda bir dahaki ay dediğiniz doktora gideceğim inşaallah memnun kalirim
Berru EbruOzer sezeryan 8 normal doğum 7 bin oda bu senenin fiyatı ben seneye doğum yapicam siz kaç haftaliksiniz
Defne34 Sedacannn evet cnm yanı bılmıorum ya valla kafam cok karısık nerede dogum yapsam kıme yaptırsam bılemedım ınan kı gurkan hocaya gıttıgımde acıbadem ıcın 11 bın tl dedı cok fazla geldı fıyatı bıze medıcanada ındırım var mesela medıcana ıckn 7500 tl dedı bana ama ındırım olayı nasıl olur onu anlıyamadım