Deryakadir 30 haftalık hamileyim öksürük için bi tavsiye lütfen çok kötüyüm doktorum suya atılıp içilen bi ilaç verdi içeriğini okudum beş günden fazla kullanılmamalı diye yazıyordu ben de bıraktım geçmişti öksürüğüm fakat yine başladı hem de çok fena😞
bugo Deryakadir Allah şifa versin bende hastalandım öksürük başlar diye korkuyorum 10 güne doğumum olacak 🥺 öksürük için aklıma gelen tek şey pekmez özellikle dut pekmezi bana çok yarıyor aklınızda bulunsun 🌸
Tuba1453 Deryakadir Ballı sarımsak, boğazı sıcak tutmak, uhi hindi yağ ama orijinal ürünü olacak iyi geliyor deneyin derim.. Uhi hindi yağını herkes çok fazla övüyor inst adresini veririm almayı düşünürseniz..
Deryakadir Bebekinko pekmezi kaynatmayın diyorlar ama bilemedim hani kanserojen özelliği oluyormuş kaynayınca
Servetrukk Kezbanym13- Kekik çayı iyi değil düşüğe neden oluyor bendede o dert var grip oldum öksürük başladı ve geçmiyor korkuyorum bebeğime bişey olur bol limonlu ballı su içiyorum bol meyve yiyorum pekmez tereyağı limon kaynatiyorum ama nafile