ayemzeyzey12 Merhaba hanımlar sizce hangisi kullananlar ne önerir bir tık gönlümden robot süpürge fazla geçiyor ama 2000 maliyete kadar hangi marka önerirsiniz acaba 😇
ikimelekannesii22 ayemzeyzey12 robot süpürge👍🏻 çünkü hergün hamur yoğurmazsın ama hergün evini süpürürsün helede cocuk varsa evde
OzlmYgt ayemzeyzey12 yaklaşık 1 sene olsacak xıaomi vacuum mop pro kullanıyorum çok çok memnunum tavsiye ederimm :) hamur yoğurma makinemide yeni aldım ikiside büyük kurtarıcııı cookplus aldım onuda indirimde almıştım
ayemzeyzey12 lina1233 teşekkür ederim ☺️ ikimelekannesii22 sağ olun evet henüz üç aylık ama yaramaz olacağa benziyor 😀
Samsam Tabiki robot süpürge: Anker eufy robovac Trendyolda bakabilirsiniz. Fiyat olarak uygun modelleri var, kuzenim 11s olanı kullanıyor çok memnun. Ben de alırsam bu marka aşmayı düşünüyorum. 3000-4000 tl fiyatlar yüksek geliyor bütçem için
ayemzeyzey12 Samsam ay teşekkür ederim hiç duymamıştım bir bakaym ona aynen biraz elimi ayağımı toplasın hafif işimi kolaylaştrsın yeter o kadar veremem bende 🙈
ayemzeyzey12 seon90 ay iyice kafam karıştı valla teşekkür ederm onun özelliklerine de bakaym en uygun olanı alırm inşallah 😚
GamzeKrmn ayemzeyzey12 kesinlikle robot süpürge eşimde bana süpriz yaptı keşke daha önce yapsaydın bu süprizi diyorum 😅😅