Puding SekerAnne hayır ikinci ilk bebeğimi doğumdan 3,5 ay sonra kaybettim 😔😭 üzüntüden bir tane de düşürdüm şuan hamileyim 18. Haftamda ama çok midem bulanıyor ve hazımsızlık var ilaç fayda etmiyor allah hepimize yardım etsin 🤲🏻💖🌸
SekerAnne Puding canım benim İnan çok üzüldüm , Allah sabrını versin inşallah bu kuzu size umut olsun inşallah, sık sık az az yemeye çalışın, normalde de reflüm var benim o yüzden de zorlanıyorum .Sağlıkla kuzunuzu kucağınıza alın inşallah 🌼
Puding SekerAnne benim de var reflü şuan da yatamıyorum güzel dileklerin için de teşekkür ederim allah razı olsun canım benim rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin 🤲🏻😘🧿🌸
Sezginshome Kızlar benim gece uyuyamama problemim var sizlerde de var mı.. Sola dönüyorum sağa dönüyorum düz yatıyorum sonra yine sola sürekli sabaha kadar böyleyim. Kımıl kımıl ediyorum 😁
Papatyayt ElfErk Evet canm bulundu erkek tahmin ediyor cunku kordonmu cinsiyet ayrimimi fark edemedi galiba bende hep erkek hissediyordum Ama net demedi sadece eekege benzettim dedi bakalim onumuzdeki hafta tekrar gidicem ozaman ne diyecek doktorum sizin toktorunuz tahmind ebulundumu peki canm a
ElfErk Papatyayt maşallah 🙏 bana da kiz gini duruo ama net değil dedi bir sonraki randevuyu iple çekiyorum:)