Muruvvetozturk Merhaba arkadaşlar. Hem uygun fiyatlı hem iyi dediğiniz bez markaları önerir misiniz ❣️🙏
Deletedmom_33 Muruvvetozturk Ben baby turco aldım 2 numara 210 adeti 110-115 TL gibi bir şeydi. Dokusu güzel geldi bana. Göbek bağı oyuntusu ve idrar göstergesi var. Bakalım doğum Şubat’ta kullanıp göreceğim ☺️
07-02-2019 Muruvvetozturk ılk oglumda sleepy kullandım 2.oglumdada sleepy basladım hatta trendyol kampanya yapmıs 2.paket 1 tl dıe bı paket 3 bı paket 4 numara aldım 136 tl ye 😊
Delicesareti Gulsurmeli bende sleepy ekstra aldım hatta daha yeni bununla ilgili post açmıştım sizin kullandığınız bez de limon kokusu var mı acaba ben bilmeden aldım kokulu olduğunu bilseydim almazdım
Samsam Sleepy natural ve sleepy bio natural aldım, doğumdan sonra deneyip net karar vereceğim. Stok yapabilecek olanlar trendyol, hepsi burada, e bebek mutlaka takip etsin bu ara sürekli kampanya yapılıyor.
emrbalayse Samsam kaç numara aldınız? Ben 1 numarasını aldım ama herkes küçük demiş. 4 paket almıştım. Naturaller küçükmüş. Bio naturaller nasıl acaba?
Samsam emrbalayse natural 1 numara 40 lı paket bi tane aldım. Bio natural 2 numara 4 paket almışım. Ben de sonradan yorumlarda gördüm küçük demişler, elimde kalırsa bebeği olacak birilerine veririm diye düşünüyorum.
Samsam emrbalayse molfix pure and soft 1 numara promosyon gelmişti 2 adet onunla sleepy natural 1 numarayı kıyasladım sleepy gerçekten küçük. Prematüre gibi boyutu, elimizde kalabilir bunlar 😭