Kbryyy Son haftalarımdayım günde kaç tane çikolata yiyorum belli değil. 10 kilo aldım toplamda aşırı da değil ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorum. Tutamıyorum kendimi 😞 benimle aynı durumda olan var mı ?
ilkgozagrimhavinim Kbryyy ben🙄 çikolatayı zaten çok severdim ama zaafım x100 arttı desemmabartıyor olmam. Kakao nihayetinde canım yememeye çalışmalısın. Kafein var çünkü.
Mevaninannesiii 1anne2nefes ben kızımda deli gibi yiyordum tatlı çikolata herkes diyordu erkek ama kızım oldu 🙈
Kbryyy Mevaninannesiii eve şeker ölçme aleti aldım çok şükür şekerim yok. Ama çikolata yiye yiye ben şeker oldum ☺️
ilkgozagrimhavinim Kbryyy çok zor oluyor gerçekten. Mide yanmalarım arttı allahtanda bahanem oldu. Çikolata isteğim geldikçe su içiyorum canım yuduö yudum
Mevaninannesiii Kbryyy Yaa 🙈 sağlıkla gelsin inşallah canm . Şimdi 12 haftalık gebeyim acı ekşi yiyorum canım çok istiyor bakalım henüz cinsiyeti öğrenemedik
Kbryyy Mevaninannesiii bence acı tatlı ekşi inanın cinsiyeti belirlemiyor 😀 ben şimdiye kadar herşeyden canım çekti yedim ama sonuç kız oldu 😀
asliucy Kbryyy bende 38. haftadayim ozellikle cikolata degilde canim hergun tatlı istiyo son haftalarda
Kbryyy asliucy çikolata tatlı şeker herşeyi yiyebilirim küp şeker bile 😂😂sizin doğum şekliniz belli mi
Ftmkrky asliucy dün 4 kase sütlaç yemişim Birde Sürekli tatlı videoları izliyorum 😂 yalnız olmadığıma sevindim
kcnr Kbryyy bende canga ya taktım son zamanlarda hergün bitane yirorum meyvesi ayrı yiyorum meyve suyunu ayrı içiyorum birde kurbiye bisküvi valla bugün iyice şaşırıdm kendimi
Ftmkrky Kbryyy normalde asla tatlı ile arası olmayan ben son aylarda tatlı çikolatalı ne bulursam yiyorum ve doymuyorum tatlıya vücüt sürekli tatlı şeyler istiyor
Kbryyy asliucy ne durumdasınız peki bebiş kanala girmiş mi göbeğiniz düştü mü sancılarınız oluyor mu 🙂