Gulsurmeli Yagmur2210 En yararlı şey hatta doğum sonrası da içmeyi bırakmayın mükemmel süt yapıyor bana :)
Nur63 Kefir faydalı canım bağışıklığı güçlendiriyor sabah içtim sadesini grip oldum zaman iyileşiyorum 🥰
Yagmur2210 Nur63 evet bnde hamilelikten önce çok tüketiyorum ama şimdi bilemedim içerisinde probiyotik olduğu için tereddüt ettim
Jdjdjdjk Yagmur2210 kefir bi bağırsak florası düzenleyicisi aynı zamanda içinde yararlı bakteriler var daha ne olsun gebelikte de çok faydalı bebek için hiç bi zararı yok
Busramert33 Tam aksine kefir alıp içmeye başladım yararlı olduğunu duyunca. Yememen gereken Çiğ et, pişmemiş yumurta, balık, sakat at ürünleri bildiğim bunlar canim.
Yagmur2210 Busramert33 balık mi ama balık gebelikte yenilmesi gerekiyor vitamin olarak omega 3 olarak falan zengin
Yagmur2210 Birde kültür mantarı tüketen var mı bnm Dr um bana tüketme dedi belki tadımlık ama yememeye çalış dedi mesela
Yagmur2210 Bkt1262 Bnde mantar yemeği yapmayı düşünüyordum sonra aklıma geldi dr aradım sordum öle dedi ama bir kerelikten bişey olmaz bence kötü düşünmeyin