biroglanannesii Annelik09 Yaa ne narmış arkadaş bugün okuduğum kaçıncı nar sorusu bu😂 Yapmaz diyorlar Ki ben her gün bir tabak ayıklanmış nar yiyorum
Annelik09 Deniiiza Deniiiza bende öyleydim ama dün yedim sadece elini biryere sürme eline soydur narı😂
Angela biroglanannesii bende 2. Post bu cvp attığım :) narla ilgili bi inanç mi var yoksa bilemedim ki
Senademir04 Nar yemek gebeliğin ilk haftalarında zararlı olduğunu biliyorum rahim kasilmasi yapıyormuş ananas maydanoz kahve çikolata kola soda bunlarda yapıyor dikkat etmende fayda var
Yagmur00 Senademir04 yani diger lerını bilmem ama soda hıc birsey yapmıyor ben 7 aydır duzenlı hergun Birtane ıctim hıc bı sıkıntı olmadı akısıne faydası war
Angela Senademir04 Soda her iki gebeligimde de gunde 1 bazen 2 ictim ki tavsiye ediyor bütün doktorlar. 🙏
Melikeakarsu Cogu kisi nar cilek ciger kiraz visne yemeyin diyorlar en saglikli seyler de yasak neymis leke yapar ister istemez Sende korkuyorsun ve yiyemiyorsun ama dogrumu bilemem
biroglanannesii Angela Benimde çekti gerçekten bu nar sorularını okurken bir taraftan yemeyi düşünüyorum 😂
Tugceliko19-19 Annelik09 narın kan cıvıtıcı özelliği olduğu için tıpkı limon gibi çok yemek zararlı olucak illa ki
Beyza00_ 11 haftalığım bir tabak ayıklayıp yiyorum bi Güzel psikolojikmen yedikten sonra ellerimi iyice yıkadım 😂😂