Zeyyyn Meryem68 çok takılma banada tam tersi 2 hafta önden gidiyor dedi normale göre kafası büyük olcak dedi anam Bi doğdu elma kadar kafası şapkalar bile büyük geldi ultrason da yanılma olabiliyor
ballanne Meryem68 iki hafta normal daha minyon kafası olur hiç sıkıntı yapılacak kafaya takılacak bir durum değil inanki 🙏🏻
vuslat_ekimde Meryem68 benimde öyle canım korkulacak bir durum yok dedi doktorum doğumun kolay olur diyor hatta tabi gelebilirse oğlum 😊
MERVEANNEAsel Normal canım benim kızında 2 Haftageriden geliyor doktor minik kafalı kız olucak hiç bir sıkıntılı durum yok dedi çok şükür ❣️
Ozgeozgul MERVEANNEAsel bebeğiniz nasıl ? Bu gerilik hep 2 hafta mıydı ? Doktorunuz ne dedi ne zaman geri teşhisi koymuştu
vuslat_ekimde hasret_altinsoy 2 hafta falan geride benim kafamda küçük eşiminki büyük size benziycek dedi beyin gelişimiyle alakalı mı dedim hayır dedi
hasret_altinsoy vuslat_ekimde ya internetten bakıyorum beyin gelişiminden tut her şekilde sorun yazıyor 38 haftasını bitirmek üzereyim doktorum 42 haftasına kadar doğmasın daha küçük dedi panik oldum bende 😔içimi rahatlattınız 🙏
vuslat_ekimde hasret_altinsoy valla canım benim karın çevresi önden gidiyor bende şuan 39+5 im ama kafa küçüklüğüne kötü bişey demiyor benimkide gelmek bilmiyor ama sezeryan için hün alacağım artık beklemiycem neden öyle dedi ki
hasret_altinsoy vuslat_ekimde kilosu falanda iyi ama küçük gelmiş bebek iki hafta kafası küçük diye öyle dedi 🤷♀️ya normal gidiyosa bence sezeryan isteme erken hem belki 41 haftada gelmek istiycektir oğluşun 😇
hasret_altinsoy vuslat_ekimde innnşallah herşey istediğin gibi olur canım oğluşunu kucağına hayırlısıyla alırsın 😇