Duygu0621 Alt ön dişimin yanındaki diş sızlamaya başladı , hiç bişeyde yok dişlerim sağlam ama neden öndeki sızlıyor durduk yere onu anlamadım , bu durumu yaşayan anneler varmı acaba geçici mi bu süreç
Mom3834 Duygu0621 kökünde vs bir sorun yoksa, sorun yok dediğiniz yakın zamanda diş hekimi muayene ettiyse muhtemelen gebelikten hassasiyettir. Diş hekimine muayene olmadıysanız muayene olunn
Edoliii Duygu0621 ewt hmileligmn basindan beri ilk defa bu kdar dis sorunu ysadim. Sordugmda bebek annedeki kalsiyumu aldgi icinmis
35SD28 Duygu0621 gebelikten olabilir. Benim ilk günden beri diş ellerim kanıyor. Hiç böyle olmamıştım. Sanırım bu konuda anneme çekmişim.
Zeyyyn Duygu0621 son haftalarda daha çok oluyor ama vitamin vs süt ürünleri kalsıyum yüksek şeyler tüketin bebek vucuttan emdikçe değerleri ondan öyle oluyor her gebelik bir diş kaybı derler
Zeyyyn Duygu0621 hiç ortada yoktu tek isimdi doğdu kuvozde kaldı herkes çok nazlı bu kız dedi bende naz ya da nazlı koymadım nas koydum Allahın kulu demek insanlardan nas süresi gibi içindeki vesveseleri alıcak bir evlat olur inşallah 😊
Duygu0621 Zeyyyn yaa her gün süt peynir yoğurt vs tüketiyorum ama , neden ön diş genelde arkalardan olurdu anneminde öyleydi , çürüdümü şimdi benim ön dişim , diştende çok korkarımmmmm
Zeyyyn Duygu0621 az geliyordur belki tüketimini artır hemen çürümez benim son haftalarda oldu birşey olmasa bile dşimde hep sızladı şimdi geçti tabi çok ilerlerse altındada çürümeye teşvik edecek birşey varsa çürür gerçekten dişte zor birşey olmaz inşallah 😊
yasemincsr Benimde diş etlerinde problemim var ya :( şişip iltihap oluyor sürekli. Doktora gidicem bir iki güne bilmiyorum ne dicek ..
yasemincsr Cansu88 Aynen ben bı ara yapiyodum sonra bıraktım , şimdi tekrar baslicam.. şu süreçleri hayırlısı ile bir atlatsaydik
emrbalayse Edoliii bir diş hekimine sorsaydınız keşke. Dişlerden almıyor bebek kalsiyumu. Kemiklerden alır eğer çok eksiğiniz varsa.
Cansu88 emrbalayse dislerden almaz kalsiyumu evet ama en hassas neresi varsa ilk oraya vurur kalsiyumun eksikliği. Disler, kemik agrilari, kalp ağrıları gibi