Kızlar ozellıkle anne olmak ısteyen guzel yureklı bayanlar .Oncelıkle em basta duam hep sızedır Rabbım sıze nasıp etsın ınsallah bu ay emeklerrınızın karsılıgını cıfter cıdter alırsınız. Sıze kendımı anlatmak ıstedım hersey nasıp kader kısmet gercekden .ben ılk evlendıgımde cok ıstememe ragmen cocugum olmadınuc yıl denedık artık esım zaten ılgılenmemeye basladı benle ıste o zmanlarda bende pkos vardı ınsulın dırencı yuksekdı fılan . Esımde artık benden uzaklasmıs evde kendıne baska bır hayatı yasıyordu zaten cocuk ıstedıg veya benle gelecek ıstegı yoktu bı gun evden gıtmemı aoledı esyalarımı toplayıp gelmedı eve bır kac gun . Ve bende durmadım aıleme soledım ve gıttım bıtırdkk evlılıgımızı. Ben bı kac ay sonra duzenlı adet gormeye basladkm artık doktora gıttgımdede bıse gormedı pkos vs sanırım hersey stresden kaynaklıydı dıye dusunuyorum aradan dort yıl gectı Allah karsıma sımdıkı esımı cıkardı benım cocugum olmaz dıye dusunuyordum esımınde ılk esınden cocugu var bende onlara annenolurum onlarda bana evladnolur dedım cok sukur Allaha oylede olduk kısa zamanda . Sonra esımle korunmadık kızlar benm tabı hıc umudum yok o ay adet olayımda dedım bekleme stresınden kurtulayım dıyordum ve ogrendım kı hamıle kalmısım ılk ayda hemde .Demekkı her seyın yerı zamanı var hersey nasıbını bekler .Sımdı ben sızın postlarınıza bakınca heyecanlanıyorum sankı ben gıbı ve dua edıyorum hep .Anlatmak ıstedım beklemenın hayal kırıklıgının ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum .Allah hepınıze nasıp etsın.dua edın bende hayırlısıyla kucagıma alayım.