Aslaninannesi01 rsm_0026 benim oğlumdada vardı doktor kontrolünde ben söylemeden kontrol etti birşey söylemedi sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum bir süre sonra iyileşti
Semam rsm_0026 Sarı kantaron yağı kullan canım her bezlemeden önce poposunu iyice kurut sonra yağla aynı sorunu bende yaşadım valla çocuk ağlamaktan helak oluyodu. Birde bana doktor merhem vermişti. Bebeğin poposunu 15 dakika kadar ılık suda bekletip sonra o merhemleri kullaniyodum ama isimlerini unuttum. Baya faydasını görmüştüm. Bi doktora göster merhem verir muhtemelen ama o yagida al onun faydası çok fazla
rsm_0026 Aslaninannesi01 aglamıyor mu bnm ki elimde çatlıyor kaç doktora götrdm biri aç dedi biri küvezde kaldıgı için aglıyor dedi vs
Sifaekiz Kabızlık yaşadıysa olabilir sudokrem yada sarı kantoron , zeytin yağı gibi yağları bezden beze değil sürekli sürün rahatlar inşallah. Geçmiş olsun
rsm_0026 Semam doktorm verdi ilaç ama 3 öğün kullnılıo bu defa arada silince kremsiz kalıyor sancısı aglamaya dönüyor dedgn yagı alaym en azndan o iyi gelir o dönmdede
Aslaninannesi01 rsm_0026 aşırı ağlıyordu çevremdeki kişiler bnada açtır yok gazı vardır dediler iki gün birlikte kalıp küveze öyle girmişti doktorumuz kokuna alışıp küveze grince bıraktığını zannetmiştir bol bol kucağına al dokun dedi gerçekten küvezden çıktığı ilk dönemlerde sinirlenip vuruyordu elleriyle bana 10 günlük Bebek bunu yapıyordu ağlama krizleri oluyordu ne yapsam susmuyrdu çok şükür gün geçtikçe azaldı 2 aylık şuan sadece aksam uyuma saatinde ağlıyor uzun süreli değil oda
rsm_0026 Aslaninannesi01 bian bn yazmışım gbi oldu bnmde 2 gün ynmda kldı snra kuveze grdi günde bi defa emzrmeye gdiodum tabi hiç brkmadm aynen ddgn gibi aglama krizleri geliyor acile götürüyorm bu bebek aç diyolr 10 günlk bebek 65 cc mama ve meme yer mi diyorm anlamıolr meger makatında çatlak olmş kız her idrr yaptgnda büyük abdeste çktgnda sancısı oluyormuş sende bi detaylı baktır belki görmedgn bir sorunu vardr bebegnn çnkü 2 gün bnde kldıgı süreçte bna alışmasın diye kucagma almıyordm emzirip hemen yerine yatırıodm
Aslaninannesi01 rsm_0026 şuan bayağı toparladı babasına gidince ağlıyor bana gelince susuyor hep benimle olmak istiyor
rsm_0026 Aslaninannesi01 aynn ya sürekli kucagmı istyr bnde alışır diye korkuorm yataga uzatnca aglıo
Aslaninannesi01 rsm_0026 ben gündüzleri oyun halısıyla oynatyrm egzersiz yaptırıyorm o yüzden kucağıma çok almyrm unutsun diye ilk birkaç gün sıkıldı dikkatini çekmiyordu şuan oyuncaklara dokunmaya falan çalışıyor birşeyler anlatmaya çalışıyor gibi sesler çıkarıyor sadece akşamları kucağıma aliyrum yoksa başa çıkamam sonra hep kucakta olaym ister sizde böyle şeyler deneyebilirsiniz
Aslaninannesi01 rsm_0026 bebeğiniz küçükmüş daha sizin kolik bebek olmasın gazını rahat çıkartabiliyor mu acaba gaz sancısı mi yaşıyor
rsm_0026 Aslaninannesi01 gaz sancısıda var makat çatlaklıgıda o yüzden sürekli çatlıo büyük abdestini yapınca rahatlıo