Hafizehafdjd Merhaba herkese nasip olursa eğer Ocak subat gibi görünüyor doğumum ve a101 den yarın biseyler alaşım var zıbın gibi falan ama kaç aylık kaç tane almam gerekir sizce
Symazturk Hafizehafdjd ben 0-3 aylıklardan ve 3-6 aylıklardan almanızı öneriyorum şuan bebeğim 2 aylık bu grupların badi zıbın ve diğer kıyafetleri oluyor 😇 ortalama 5 er tane ideal bence
inva Hafizehafdjd 3-6 aylık alırsanız garanti giyebilir ama 0-3 çok küçükse giyemeyebilir büyüklüklerine bakarak zıbınlardan alabilirsin😊 ben öyle yaptım şimdilik çoğu şey 3-6 aylık aldım sonlarına doğru kilosuna göre gerekirse yenidoğanda alırım dedim.
Burcu98 Hafizehafdjd kısa kollu alma uzun kollu al 0-3 al bide 3-6 al ben öyle yaptım yenidoğan 4 tane aldım
EylulAsyaa Hafizehafdjd benimde şubat başı olacak. Yenidoğan olarak 5zıbın 4tane takım aldım ben. Geri kalanlar 3-6 ay🐣
Hafizehafdjd Symazturk doğrudur ilk gebeligim olduğu için pek bilmediğimden peki a101 bebek yorganı gelecek sizce kullanılır mi yoksa dursun mu simdilk
Symazturk Hafizehafdjd ben bebek yorganı almadım bi yorgancıya yaptırdım ama henüz kullanmıyoruz battaniyesi yeterli oluyor
Symazturk Hafizehafdjd ben onun yerine reflü yatağı kullanıyorum eğimli olduğu için emdikten sonra kusmayı engelliyor onu almaktansa reflü yatağı almanızı tavsiye ederim hem gün içinde oturma odasına da götürüyorum rahat oluyor ondan daha işlevsel bence
EsengulC Hafizehafdjd anne dizi diye bişey var ben onu kullandım sallanan tipte o yatağı gördüm belki salonda gün içinde uyutmak için kullanılır
Symazturk inva 2 aylık . Beşiğin içine koyup onda yatırıyorum gündüz de reflü yatağına pike serip oturduğum odaya getiriyorum