Burcuakyoll 34#4 kızlar bel sol kalça bacak çok kötü ağrıyor ağrıdan artık duramıyorum uyku yok çok zorlanıyorum siz neler yapıyorsunuz öneri varmı sizde durumlar
Kiki-riki Burcuakyoll bende 34+4 um yarın kontrolüm var utanmasam doktora ver suniyi dogurayim dicem iki cm açıklığım var Zaten çok zorlanıyorum sırt kasık ağrısı mide yanması dün gece ağlattı 😥😥
2Prensveannesi Burcuakyoll 20 haftaligim biraz mutfak temizledim adım atamıyorum her yerim agrıyor is ile alakası yok bu agrilarim hep var🥺
Burcuakyoll Kiki-riki dün aynısı bende de oldu yediğim mi dokundu diye düşündüm bulantım var dı az da benimde kontrol cuma
Kiki-riki Burcuakyoll mide yanması 2 aydır var ama mideme ayakları çok baskı yaptığı için 2 haftadır ağlatıyor geceleri hiç bişi yemek istemiyorum su içsem yanıyorum 😔😔 Rabb’im hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin bir an önce
Burcuakyoll Kiki-riki amin bende ilk beş ay kusma bulantı beşden sonrada bacak bel başladı bend çok ağlıyorum hiç de sevmiyorum bu halimi mız mız gbi
Kiki-riki Burcuakyoll Bende hiç nazlı değilim normal de çok sıkıldım psikolojik olarak eski halime dönemicm sanki