Aidabagiroffa 12+4de ultrasona girdim rahim agzi uzunlugu 29.4 gösterdi.sizde kac mm acaba?bana doktor riskli söyledi
ebruu19 Aidabagiroffa benm 3 cm ölçüldü dün serklaj oldum canım bugün çıktım doktor ihtiyaç harici kalkmamaya çalış dedi bende yatıyorum
Serpil-Harun21 Aidabagiroffa normalde otuzun üzerinde olması gerekiyor zaten haftan ilerledikçe dahada düşüyor o 25e düştüğünde rahim ağzı dikişi atılıyor erkenden doğum olmaması için erken doğum riskli yani
Aidabagiroffa blueberyy00 bende üstden yokladi.sonra vaginaldan bakmak istedi.aslinda rahim uzunlugu önemli.bende ilk cocuk o uzden
blueberyy00 Aidabagiroffa bende de ilk çocuk yarın kontrolum var 14+3 olcaz belki yarın bakar mı acaba
blueberyy00 ebruu19 sizin kaç haftalıkken baktı normal rutin kontrol mu yapıyor yoksa şikayetiniz olduğunda mi bakiyor
Aidabagiroffa ebruu19 bende hala serklaj olunmadm. 16.haftada gidicem belke o zaman serklaj olurm.Amma hep yatiyorum.
ebruu19 blueberyy00 benm 2.gebeliğim ilkinde de olmuştum..bunda da normal muaynede kısalık gördüm dedi alttan baktı 3cm göründü hemen dikiş atılması lazım dedi oldum bende..17 haftalığım şuan 13 haftalıktan beri kontrol altındaydım
blueberyy00 ebruu19 anladım canım ilkten tecrübeli olduğunuz için direk önlem almis oldunuz o zaman bende yarın doktoruma soylim bı bakar umarm önemli bı detay çünkü
blueberyy00 Aidabagiroffa aklımda olsun bakar umarım önemli bir konu biliyorum ama dikkat etmedim daha önce baktığına dusuklerimse oldu benim öncesinde dikkat eder umarım doktorum