Muhammedimm Daha önce bebeğimin kalbi durmuştu ve hep koyu kahverengi akıntım oluyordu ve sebebi bebeğin ölmeseydi, arkadaşlar bu normal mi ben çok korkuyorum doktoruma mesaj attım halen dönmedi, internette normal diyor sizde de oluyor mu
Mevaninannesiii Muhammedimm canm düşük tehlikesi olabilir yerleşme kanaması olabilir bilemeyiz ki doktora görünmen lazım. Benm ilk gebeliğimde öyle oluyordu 3 ay düşük tehlikem vardı mesela
12mommy Muhammedimm internete güvenme direkt doktoruna git benim dun basıma geldi akıntı olayı bebek gayet iyiymiş doktora iyiki gittim doktorum bana boyle akıntılar ihmal edilmemeli dedi ve hemen ilac verdi
Muhammedimm Mevaninannesiii ya çok korkuyorum şuan ağlıyorum daha önce oğlumu kaybettim çok zor hamile kaldım buna da bişey olursa ben nasıl dayanacam bilmiyorum, 😞
Mevaninannesiii Muhammedimm ağlama kuzum Allah herşeyin en güzelini nasip ediyor bizlere . Dirayetli ol doktora git bişey olmaz inşallah . Uzulursen strese girersen kötü olur
Aleynaa06 Muhammedimm korkma canım içini ferah tut aynısı bendede oldu 15 gün kahverengi akıntım oldu düşük tehlikesi yada önceden içinde kalan pis kan olabilir prostegan kullandım geçti hiç bir sorun yok şuan 10+1 oldum akıntı geldiğinde 6+5 dim