Mucizeveannesi
Çok çok iyi anlıyorum canım eşimi de anlamaya çalışıyorum onun kide evlat ayrımı değil hatta geçenlerde kızımla oynuyorlardı kızıma diyor ki "iyi ki varsın kızım seni 100 erkeğe değişmem 😍" Ama içinden biri erkek olsa diye geçiyordu onunda hayalleri var beraber oğluyla maç yapmak araba oynamak adam evcilik oynamaktan perişan oldu 😂Ama kızına canını verir şimdi öyle durduğuna bakma doğsun hele kucağına alsın aşık oluyorlar kızlarına etraftanda etkileniyorlar. Zaten Allah o etrafın iyiliğini versin bize de ne laflar ne sözler umrumda da değil beğenmeyen kendi doğursun.
Benim hamileliğim zor geçiyor canım ya bulantı kusmadan beş kilo verdim bende keşke böyle olmasa da kilo alsaydım diyorum artık yürümeye mecalim yok bitsin diye bekliyorum hamileliğimi anlayamadım. Ben perinataloga gidiyorum ama ben Konya dayım 200₺ muayene ücreti sen istanbuldasın galiba orda çok uçuk fiyatlar biliyorum ikizleri İstanbul'da yaptırdık bizde döktüğümüz paranın hesabı yoktu. Ay asıl sen kusura bakma ben destan yazmışım 😅