12eylul Merhaba kizlar adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptim pozitif cikti bugun kan verdim ve sonucum 3097 ayni zamanda doktor ultrasondan bakti kese felan göremedi normalmi görmemesi
Civcivinannesiii 12eylul normal henuz erken uc dort gune gorunur beta degeri 5 binlerdeyken karindan rahatca gorunur
Sinemmmmm58 12eylul valla canim bende de aynisi oldu 3000 di kese kucucuk ama bebek yok 2 hafta sonra gel dedi gonderdi adet tarihime.gore 10 haftalik ben ilk.kizimi 5 haftalikken duydum kalp atisini yarin universite hastanesine gitcem inslllah sizinkide normaldir
Merve_bulut_55 12eylul benimde 2300 lerdeydi gorunmemisti 1 hafta sonra gel dedi o zamana anca gorundu sende gorursun insAllah canim merak etme 😊😊
Zeyna27 12eylul merak etme bi sonraki kontrolde rahatla görürsün hatta belki az da olsa kalp atışı da duyarsın inşallah olumlu düşün beta değerin çok güzel ❤️
12eylul Civcivinannesiii içimi rahatlattınız gercekten tesekkürler internetten bakiyorum sabahtan beri dış gebelik felan yaziyor çok korkuyorum
Teacherandmom 12eylul Cok normal benim de o civardayken kese gorunmemisti kese 6. Haftalardan itibaren net görülüyor
Teacherandmom 12eylul şunu da belirteyim 6. Haftada bile karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü yani
12eylul Teacherandmom inanılmaz sevindim 🌸 çok tesekkurler yorum için bugun baya korkuttular beni 🤦♀️